NOTD: Essence Miss Universe

NOTD: Essence Miss Universe

Het weer word weer kouder, de lucht wordt weer eerder donker. Genoeg redenen om weer de donkere nagel kleuren uit de kast te pakken. Ik hou erg van donkere kleuren. Benieuwd welk donker kleurtje ik heb gebruikt? Kijk dan snel verder!

NOTD: Essence Miss Universe

NOTD: Essence Miss Universe

Het kleurtje dat ik hier draag is van Essence en hij heet 147 Miss Universe. Het is een mooi donkergroen kleurtje waar ook een beetje zwart doorheen zit. Er zitten ook hele mooie shimmers in die heel erg mooi schitteren in de zon!

NOTD: Essence Miss Universe

NOTD: Essence Miss Universe

Dit is de nagellak op mijn nagels. Hier zie je ook weer de shimmers goed terug. Dit lakje is goed mee te lakken. Wel heb ik drie laagjes gebruikt voor een volledige dekking. Dit lakje vind ik echt super mooi! Hij is nu zeker 1 van mijn favorieten en ik ga hem nog vaak dragen deze herfst/winter!

NOTD: Essence Miss Universe

Essence kan je kopen bij de Kruidvat voor €1,69.

Hebben jullie dit lakje ook? Zo ja wat vind je ervan? Zo nee zou je hem kopen?

Liefs, Myrthe.3 Comments to NOTD: Essence Miss Universe

  1. Wat is deze leuk zeg! Heel apart en mooi kleurtje <3

  2. Die heb ik ook, echt een heel mooi kleurtje. En nu ik hem zo zie bedenk ik me hoe leuk hij zou zijn voor mijn galaxy nails die al maanden op de planning staan :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>