catrice feathers and pearls

Preview: “Feathers & Pearls” LE collections by Catrice

Ik ben gek op Catrice. Hun producten zijn vaak mooi en goed. Maar ik ben altijd het meest benieuwd naar de limited editions. Benieuwd welke producten deze limited edition van Catrice zal inhouden? Kijk dan snel verder!

‘’De Roaring Twenties zijn weer terug! De befaamde gouden tijden van de 20e eeuw waarin alles veranderde – wilde feesten, spectaculaire revues, burlesque danseressen en Hollywood iconen vormen de inspiratie voor de mode van nu. Vanaf december 2013 t/m half januari 2014 is de Limited Edition genaamd “Feathers & Pearls” door CATRICE verkrijgbaar. Of je nu zoekt naar een extravagante touch voor elke dag of gaat voor een grootse entree voor de avond – deze make-up in elegant goud en zilver, mysterieus zwart en vrouwelijk rood heeft het allemaal!”
Een feest van overdaad – by CATRICE!’’

Nou dat klinkt veel belovend! En nu dat de producten! Deze collecte bevat natuurlijk een oogschaduw palette, diverse nagellak kleuren, wat lipsticks, maar ook weer nepwimpers, plak diamantjes, nagelversiering, een eyeliner en een geheel nieuw product, en brow pen!

Preview: “Feathers & Pearls” LE collections by Catrice

Feathers & Pearls by CATRICE – Lashes for Gold
twenties look: extravagante, perfect gevormd wimpers, gitzwart met subtiel gouden accenten. Combineer deze fantastische wimper look met een weelderig golvend kapsel en een charleston jurkje en laat het feest maar beginnen! Bevat een tubetje wimper-lijm om eenvoudig en langdurig aan te brengen. Consumentenadviesprijs: € 3,99. Het doosje ziet er iig prachtig uit.

Feathers & Pearls by CATRICE – Skin Pearls
Fijne pareltjes. Nieuwe wegen voor traditionele parels: met innovatieve Skin Pearls kun je je eigen juweel op de huid creëren. De strengen zijn zelfklevend en kunnen als armband of huidsieraad worden gebruikt. Ook individuele parels vormen een subtiel accent op de huid.
Consumentenadviesprijs: € 3,59. Vaak heb ik deze gezien als gewoon studs, maar nog niet als parels, dus deze zijn wel wat apart.

Feathers & Pearls by CATRICE – Eye Palette
More is more. Het Eye Palette bevat vijf oogschaduw kleuren, een cake-eyeliner die wordt aangebracht met een vochtig kwastje en een handige duo-applicator. De oogschaduw tinten met glitter-effect variëren van antraciet, zilver, goud en diamant en hebben een zachte textuur waarmee je een fantastische oogmake-up met een ware glam factor creëert! Verkrijgbaar in C01 Hollywood’s Golden Age. Consumentenadviesprijs: € 4,99. Oef! Het oogschaduw palette ziet er schitterend uit! Hiermee kan je mooie smokey eyes maken.

Preview: “Feathers & Pearls” LE collections by Catrice

Feathers & Pearls by CATRICE – Lash & Eye Sparkling Gel
Diamantschittering! Met de transparante textuur van de Lash & Eye Sparkling Gel geef je de puntjes van je wimpers of de binnenkant van de ooghoeken een sprankelend accent.
Consumentenadviesprijs: € 3,39 Benieuwd hoe snel deze droogt en hoe groot de glitters erin zijn.

Feathers & Pearls by CATRICE – Clear Brow Fixing Pen
Show die wenkbrauwen! Mooi gevormde Hollywood style wenkbrauwen zijn gemakkelijk te  creëren met de Clear Brow Fixing Pen. Deze slimme pen bevat een transparante textuur die niet plakt en waarmee je alle haartjes in bedwang houdt. Hiermee maak je elke oogmake-up bijzonder!
Consumentenadvieprijs: € 2,89

Preview: “Feathers & Pearls” LE collections by Catrice

Feathers & Pearls by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Charleston kleuren. Deze Ultimate Nail Lacquers met een stijlvolle dop in art deco design zien er niet alleen zeer elegant uit, zij bieden ook ultieme dekking en lange houdbaarheid. Ze komen in de mooiste kleuren van het seizoen: zilver, goud, roze, rood en zwart – sommige in uni, andere bevatten ultrafijne glittertjes. Verkrijgbaar in C01 Flapper Style, C02 Golden Twenties, C03 Charleston’s Fame, C04 Roaring Red en C05 Running Wild.
Consumentenadviesprijs: € 2,99.
Prima kwaliteit, en niets op aan te merken. Nou misschien dat de kleurtjes niet zo vernieuwend zijn. Ik heb gevoel dat ik ze al eens eerder heb gezien. Dat blijf je houden met een make-up merk die al zoveel nagellak kleuren heeft uitgebracht.

 

Preview: “Feathers & Pearls” LE collections by Catrice

Feathers & Pearls by CATRICE – Nail Sequins
Gouden regen! Deze elegante pailletjes in feestelijk goud en mysterieus zwart geven deze ’20 look een ultiem trendy 3-D accent van nu. Ze worden aangebracht over de nagellak terwijl deze nog niet droog is. Je kunt ze heel gericht plaatsen of ze over de nagel strooien of je nagels er compleet in dopen! Perfecte stijl! Verkrijgbaar in C01 Golden Twenties and C02 Running Wild.
Consumentenadviesprijs € 2,99. Erg leuk voor de feestdagen, extra bling voor je nagels. Glitters, glitters en nog eens glitters.

Preview: “Feathers & Pearls” LE collections by Catrice

Feathers & Pearls by CATRICE – Roaring Lip Colour
Als laatste de lipsticks. Catrice hun lipsticks zijn fijn. Très chic. deze superelegante lipsticks met een semi-matte finish komen in klassieke kleuren als lichtroze en rood. De crèmige textuur geeft lippen een fabuleuze 1920′s look! Verkrijgbaar in C01 Charleston’s Fame, C02 Roaring Red en C03 Josephine’s Joy.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Ik vind het een hele mooie lijn! Ik ben vooral benieuw naar de nail sequins, dat lijkt me namelijk een heel erg mooi detail voor op een nagel en de rest gewoon een kleur!

Wat vinden jullie van deze lijn en wat gaan jullie zeker scoren?2 Comments to Preview: “Feathers & Pearls” LE collections by Catrice

  1. ben zelf wel erg benieuwd naar de lipsticks die schijnen erg mooi te zijn!

  2. Ik ben erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>