Make-upandMore test: Curl Secret by Baybliss

Make-upandMore test: Curl Secret by Baybliss

De Curl Secret is 1 van de nieuwste haar “tool” wat Baybliss sinds enige tijd op de markt heeft gezet. Het beloofd je echt een fantastische mooie krul coupe te geven. Myrthe en ik hebben hem samen uitgeprobeerd en dat voor jullie opgenomen. Op deze manier kunnen jullie zelf oordelen of deze wonder krultang wat is voor jou of niet!

Eerst even kijken wat Babybliss zelf zegt over hun Curl Secret!

De Curl Secret is de eerste krultang die op een eenvoudige manier automatisch het haar krult en zorgt voor schitterende krullen met een langdurige fixatie. De keramische coating zorgt voor zachte en glanzende krullen. De temperatuur is aan te passen aan het haartype en de timer kan voor 3 verschillende kruleffecten zorgen (grove, compacte & waves). Wanneer de krul is gecreëerd zal het geluidssignaal dit aangeven.

  • Krultang die het haar volledig automatisch krult
  • Eenvoudig, veilig & snel verschillende krullen
  • AUTO CURL technologie & keramische coating
  • Schitterende krullen met een langdurige fixatie

Ik heb voor ik startte natuurlijk eerst het gebruiksaanwijzeging boekje door genomen. Dat leek mij wel handig omdat je moet weten hoe zo’n apparaat werkt. Myrthe had zelf ook naar verschillende filmpjes gekeken om te zien hoe het werkte en wat het resultaat was. Ik heb bewust niet gekeken, omdat ik mijn mening niet wilde beïnvloeden. We gingen aan de slag, Myrthe had de avond van te voren haar haren gewassen, want het word aangeraden om een schone, droge en uitgekamde pluk haar door het apparaat te halen.

Ik denk dat het filmpje meer dan genoeg zegt, nietwaar? Persoonlijk ben ik er niet echt tevreden over, ik vind het meer golven en grove slagen in het haar. Naar mijn mening geen echte krullen nee. En dit is zeker enkel te gebruiken voor meiden met glad/stijl haar. Als je zelf al krullen of slag hebt in je haar, dan is de Curl Secret niet geschikt. Ik hoor je al denken, “wat moet jij met de Curl Secret als je al krullen hebt?” Nou sommige krullen willen soms niet mooi krullen en dan wil ik ook wel eens een krultang gebruiken. Als ik er toch gebruik van zou willen maken dan moet ik mijn haar eerst stijlen, daarna plukje voor plukje krullen. Nee dat zie ik dus niet zitten. Voor Myrthe haar haren, was het wel de moeite waard.

Make-upandMore test: Curl Secret by Baybliss

Van de Curl Secret had ik verwacht dat het hele strakke pijpenkrullen zouden worden. Het resultaat zijn wel pijpenkrullen, maar niet hele strakke. Het komt dus niet echt overeen met wat ik had verwacht, omdat het niet hele strakke pijpenkrullen zijn, maar op zich vind ik de krullen wel erg mooi. Het is alleen meer slag en dat is lastig, want je kunt je krullen niet uitborstelen omdat de krullen dan meteen weg zijn. De Curl Secret was trouwens nog best lastig in gebruik, omdat hij erg zwaar is. Ook moet je goed opletten of je de juiste kant wel naar je hoofd hebt zitten, maar als je dat eenmaal onder de knie hebt is het al iets makkelijker. Een nadeel is dat je best lang bezig bent. Ik denk dat ik met het krullen van mijn hele haar zeker 1,5 uur bezig ben geweest, maar dat komt ook omdat je maar hele kleine plukjes kan nemen, anders is het gauw te dik voor het gat, wat weer maakt dat het haar vast komt te zitten in de krultang. Op zich heb je wel waarde van je werk, want de krullen blijven goed zitten, zolang je ze maar niet uitborstelt. Voor het slapen had ik een losse knot op mijn hoofd gedaan, zodat ik de krullen niet plat zou drukken met het slapen en dan heb je de volgende dag nog wel mooie slag. Bij mij bleef het twee dagen zitten. Het product dat ik voor het krullen heb gebruikt is een mousse van Andrèlon en na het krullen heb ik een haarlak van Elnett gebruikt. Mijn eind mening is op zich wel positief, zeker de dag na het krullen vind ik de krullen het mooist. Ik zou de Curl Secret niet aanraden als je van die hele strakke pijpenkrullen wilt en als je snel klaar wilt zijn, maar ik zou het wel aanraden als je wat lossere krullen/slag wilt en het niet erg vind om wat langer bezig te zijn, EN als je €129,- niet heel veel geld vind voor een krultang……

Wat denk jij van de Curl Secret?

xoxo, Vanya en Myrthe3 Comments to Make-upandMore test: Curl Secret by Baybliss

  1. Dit is zo’n handige tang!

  2. Het zou niks voor mij zijn denk ik. Wat een mini plukjes moet je nemen, echt een ramp als je wat dikker haar hebt. En ik heb van mezelf al wat slag dus het zou niet echt werken ook. Ook een eng idee dat je haar erin draait, lijkt me niet zo fijn.

  3. het lijkt mij maar een onhandig ding en veel gedoe, en helaas ook niet geschikt voor mijn semi-krullend haar.. ik heb zelf de pearl wand aangeschaft van remington moet hem nog uittesten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>