Blue budget look

Blue budget look

In de vorige post kon je lezen over de low budget make-up items die ik had gescoord bij Kruidvat van Essence en Catrice. Die had speciaal aangeschaft omdat ik niet de juiste make-up mee had en ‘s avonds uiteten ging met vrienden. Voor mijn blauwe topje moest ik blauwe oog make-up. 

Dit zijn de items die ik naast mijn foundation, mascara en gezichtspoeder heb gebruikt:

Blue budget look

Ik had geen oogschaduw basis mee, maar dat had ik ook niet nodig. Ik heb namelijk de blauwe oogpotlood gebruikt als basis. Hierdoor kwam de blauwe oogschaduw nog meer uit. Dit is dat de ooglook geworden:

Blue budget look

Helaas zie je hier het blauwe topje waar de blauwe oogschaduw speciaal voor was niet.Maar je ziet wel het spijkerjack wat ik aanhad. Zoals je ziet is de blauwe oogschaduw aan de bovenkant niet volledig “geblend”. Ik had namelijk de longlasting eye pencil als basis gebruikt en  iets te lang gewacht met het blenden van de oogschaduw. Dat maakt niet heel erg veel uit, ik vond het prima zo. Op mijn onderste oogrand heb ik de blauwe oogschaduw ook een beetje aangebracht en met de Cateye pen eyeliner heb ik een “wing” gemaakt en het uiteinde een klein beetje vervaagd.
Op mijn lippen heb ik de fuchsia kleurige lip lacquer, (genaamd Fatal) van Catrice gebruikt.Ik wilde geen glans, maar juist het stain-effect. Zoals je ziet, je lippen vlekken er echt door en er blijft een mooie kleur nuance op de lippen achter. De rest van mijn gezicht heb ik neutraal gehouden. (hier lees je over welke foundation en gezichtspoeder ik gebruik)

Blue budget look

Verder heb ik de outfit doodsimpel gehouden, de kleur blauw stond centraal wat helaas op de foto’s niet zichtbaar is. Mijn sieraden zijn van Melano, (twisted gold collection) een Nederlands sieraden merk met onwijs leuke sieraden!

make-upandmore.nl3 Comments to Blue budget look

  1. Mooi, Vanya! Blauw staat je goed :)

  2. Hele leuke look, kleuren staan je mooi!

  3. ik heb vanavond getwijfeld voor het schap om die oogschaduw mee te nemen. Heb het niet gedaan maar heb nu wel spijt! mooie ooglook heb je ermee gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>